Wij zijn nog steeds vol in bedrijf!

We krijgen steeds vaker de vraag of er vertragingen zijn door het corona virus maar we kunnen nog altijd vol door met produceren (dus levering binnen 7 dagen). We hebben intern een aantal aanpassingen gedaan maar daar merkt u niets van. U kunt dus gerust bestellen en dan zullen wij zorgen voor een spoedige levering.

Als u vragen heeft kunt u, tijdens kantooruren, bellen en u mag altijd mailen.

We moeten deze tijd met ons allen doorkomen maar we kunnen het natuurlijk wel wat dragelijker maken door een BBQ op zijn tijd ;-).

Groeten BBQmakers

Wij produceren gewoon door!

Door het Corona virus (Corvid-19) hebben we intern kleine aanpassingen doorgevoerd waardoor de productie gewoon door draait. Het bezorgen van de roosters kan (met een kleine aanpassing) ook gewoon doorgaan. De bezorger zal in plaats van een handtekening om de laatste 3 cijfers van uw paspoortnummer of rijbewijsnummer vragen.

Als u toch thuis moet blijven dan kunt u dat toch ook wel zo plezierig mogelijk maken met een fijne barbecue na een lange dag thuis werken.

Wij staan voor u klaar, laat de bestellingen maar komen!

Met vriendelijke groet,

BBQmakers

We worden weer goed gevonden

De mond op mond reclame doet zijn werk waardoor we elk jaar weer talloze nieuwe klanten mogen verwelkomen! Het zijn voor een heel groot deel nieuwe klanten want eenmaal een robuust rooster van ons en u kunt jaren vooruit (Ons eerste rooster stamt uit 2005 en ziet er tot op heden nog als nieuw uit :-D).

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. We moeten er wel bij vermelden dat de “specials” een langere doorlooptijd hebben. Wat betreft roosters uit ons assortiment hebben we nu een levertijd van +/- 10 dagen.

Mocht u vragen hebben, stel ze dan gerust via ons contactpagina.

Wilt u ook een rooster van BBQmakers? kijk dan in onze winkel!

Top drukte bij BBQmakers!

Door tijdelijke piekdrukte kunnen wij helaas de levertijd van +/- 7 dagen niet handhaven. We werken de bestellingen 1 voor 1 af en we doen onze uiterste best om in te lopen op de bestellingen. Op het moment dat uw bestelling verzonden wordt krijgt u een mail van onze koerier.

Excuus voor het eventuele ongemak.

Creatieve geesten blijven actief

Wij weten als geen ander dat een creatieve geest niet stil blijft staan. Daarom kunt u ook in deze vakantie gewoon bij ons terecht over BBQ gerelateerde (aan)vragen. U kunt dan contact met ons opnemen via ons contactformulier of door te bellen ( 0610271964 ) tussen 16:45 en 19:00 uur.

De productie van de barbecueroosters en barbecueonderdelen start weer op 3 januari 2018.

Met vriendelijke groet,

BBQmakers

Ontwaken uit de BBQ winterslaap

Al weet ik dat de hardcore bbq-er geen seizoenen kent en daardoor het hele jaar buiten staat te barbecueën, het is toch ook wel fijn als buiten de zon schijnt en het +20 graden is. En dat is weer bijna zo ver, het barbecueseizoen staat voor de deur! Langzamerhand ontwaken ook wij uit onze winterslaap en maken we ons gereed om u van dienst te zijn.

Kijk snel in onze winkel om uw barbecue weer gereed/ compleet te maken!

De kerstbarbecue wordt een trend dit jaar!

Van alle kanten wordt beweerd dat de kerstbarbecue een trend gaat worden. Een gezellige en spannende manier om het kerstdiner wat op te vrolijken. Uw gasten ontvangen bij een knapperende vuurkorf met een lekkere gluhwijntje, klinkt als een succes!

Bent u uw rooster na de zomer ook een beetje vergeten? Geen paniek! wij kunnen snel leveren en onze roosters kunnen eenvoudig en snel gereinigd worden (ook als u deze een maandje of wat vergeten bent)!

Kijk in onze winkel en kies uw perfecte rooster!

BBQmakers goes international!

Afgelopen week drie barbecue roosters geleverd in Barcelona! Helaas mochten de BBQmakers deze niet persoonlijk leveren maar dat mag de pret niet drukken. Naast de roosters voor de Spanjaard mochten wij ook nog twee roosters maken en leveren in ons eigen kikkerlandje.

Heeft u ook interesse in een roestvast stalen barbecue rooster? kijk op onze website en bestel uw rooster op maat! heeft u vragen of opmerkingen dan mag u natuurlijk ook het contactformulier invullen.