Het barbecue seizoen staat weer voor de tuinpoort!

We merken het aan alles dat de barbecue weer van de winterstalling mag, de temperatuur stijgt, we hebben steeds langer licht en de vogels fluiten al vroeg in de ochtend! Ook wij zijn er (bijna) klaar voor. We zijn met de werkplaats verhuist om nog effici├źnter te kunnen werken. De bestellingen die nu al bij ons binnen druppelen worden uiteraard binnen een week geleverd en daarnaast hebben we nog mooi even tijd om de verhuizing af te ronden.

Bestel het BBQrooster snel voordat de barbecue echt aan moet zodat u deze tijdig in huis heeft!

In onze winkel kunt u al vele soorten en maten rooster bestellen. Mocht u toch ander rooster met bijvoorbeeld een bijzondere vorm wensen of als u andere vragen heeft dan mag u een mail sturen naar website@viktor-techniek.nl.

Met vriendelijke groet,

BBQmakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *