BBQ seizoen?!

Het bbqseizoen staat weer voor de deur! De echte barbecuefanaat weet het natuurlijk al lang, er bestaat geen BBQ seizoen! Het is de sport om het hele jaar door lekkere gerechten op tafel te zetten. In de zomer een lekkere steak met een frisse salade in het najaar een koudgerookte zalm op witte toast met wasabimayonaise en in de winter een goedgevulde stoofpot met een gepofte aardappel. Maargoed ik geef de mooi-weer-bbqers geen ongelijk, tijdens het kerstdiner naar buiten in de kou om nog even de temperatuur te checken en een blokje hout bij op de smoker te gooien is niet altijd een pretje. Wat wel altijd voldoening geeft in regen, sneeuw of zonneschijn zijn de goed gelukte gerechten en de mensen die er van genieten!

Deze is dus voor de mooi-weer-bbqers; haal de bbq van stalling, stof de barbecue af en check of deze klaar is voor een nieuw seizoen. Mocht er wat aan mankeren dan is er nog even tijd om het te repareren voor het echte seizoen losbarst. Wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Groeten BBQmakers