Hier doet BBQmakers het voor!

BBQmakers draait op volle toeren en dit soort berichten (zie hier onder) geeft ons nog meer energie!

Vrijdag kreeg ik geheel volgens afspraak mijn Argentijnse BBQ-rooster (http://www.bbqmakers.com/product/argentijns-rvs-barbecuerooster /) binnen. Het is zeker geen kleintje te noemen. 62 X 50 cm! Hierdoor was ik een klein beetje bang dat hij zou doorzakken vanwege de hitte.

Er werd mij door Viktor Krabbenborg van BBQ-makers verzekerd dat er van kromtrekken geen sprake kon zijn want zij gebruikten immers hoogwaardig RVS-metaal. Soms moet je op je gevoel afgaan en dus werd de bestelling gedaan. En vrijdag binnen een week na betaling kreeg ik mijn BBQ-rooster binnen.

Ik was blij verrast door de kwaliteit van het rooster. Degelijk en netjes gelast, en waar ik dan altijd op let is de afwerking. Zitten er geen scherpe randjes aan, want laten wij eerlijk zijn, een BBQ-feest mag natuurlijk niet bloederig eindigen doordat er allerlei scherpe randjes aan een BBQ-rooster zitten.

Ook dit was niet het geval, de makers van het rooster hadden alle scherpe randjes weg gevijld!

Dan het aspect; liggen de gelaste hoeklijnen niet te ver uit elkaar? Nee in geen geval, mooi evenwijdig uit elkaar en de hitte wordt door het hoogwaardige staal goed overgedragen.

Of ik blij ben met mijn rooster en de manier van bestellen bij BBQ-makers, uhhh ja! Super blij.

Een aanrader dus voor iedereen die BBQen serieus neemt. Wanneer je maar één of twee keer per jaar de BBQ-grilmeister uithangt nee dan ben je dit rooster niet waardig 😉 voor iemand die BBQen serieus neemt, ik zeg kopen dat rooster!

BBQ-makers, bedankt voor de service.

Engel Kromhout van der Meer,

IJmuiden

RVS Argentijns barbecue rooster op maat 1
RVS Argentijns barbecue rooster op maat 1
RVS Argentijns barbecue rooster op maat 2
RVS Argentijns barbecue rooster op maat 2
RVS Argentijns barbecue rooster op maat 3
RVS Argentijns barbecue rooster op maat 3
RVS Argentijns barbecue rooster op maat 4
RVS Argentijns barbecue rooster op maat 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *