Het zonnetje komt weer tevoorschijn, tijd om de BBQ uit de winterslaap te halen!

Het kwik stijgt snel, de zonnestralen breken door de wolken heen, de bollen schieten uit de grond… Kortom, tijd op de barbecue tevoorschijn te halen! Is het rooster niet helemaal schoon weg gezet of heeft het vocht een staal aangetast (roest)? Geen enkel probleem, wij maken uw rooster na uit 100% rvs! Dat wil zeggen dat het rooster tegen een stootje kan en gewoon in de vaatwasser kan, het rooster ook met schuursponzen/rvs-borstels schoon gemaakt kan worden en roest heeft geen kans!

Heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op!

Bent u al overtuigd en wilt u bestellen? Kijk dan in onze winkel welk roostertype u graag wenst.

Groeten BBQ-makers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *