Nieuw barbecuerooster!

Op verzoek van vele een nieuw type barbecuerooster: Stevig RVS BBQ rooser met U handvatten. Het BBQrooster heeft handvatten om het eenvoudig te verplaatsen (eventueel met onze barbecuehandschoenen. Het rooster wordt net als het robuuste rooster van RVS as rond 6 gemaakt, het BBQ rooster heeft een ruimte tussen de spijlen van 8mm. De handvatten worden op een afstand van 30 mm (3 cm) uit de rand van het rooster gelast en steken +/- 250 mm (25 cm) uit het rooster.

Eén gedachte over “Nieuw barbecuerooster!”

 1. Ik heb een rooster met handgrepen besteld….
  Super kwaliteit, zwaar en robuust.
  dik materiaal, niet dun of iel, maar erg solide.

  Omdat de spijlen van het rooster dik zijn is de hitte overdracht naar het vlees toe optimaal.

  Al-met-al een aanrader!

  Bedankt Viktor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *