Argentijns RVS barbecue rooster

(3 klantbeoordelingen)

 0,03 incl. BTW

Argentijns roestvast stalen (RVS) barbecuerooster.

Het Argentijnse rooster heeft een wat grovere profiel. Op dit rooster kunnen direct stukken vlees gebraden worden maar er kunnen ook rvs pannen op gezet worden voor het bereiden van andere etenswaren. Nog een voordeel is dat het barbecuerooster nauwelijks door gaat hangen door het gebruik van de hoekprofielen, hierdoor is dit type barbecuerooster uitermate goed geschikt voor de grotere barbecue’s.

Geef hier onder de gewenste lengte en breedte in (bijvoorbeeld 89.6 x 45.2 cm) en de prijs wordt automatisch voor u berekend.

Total Area (sq cm)
Prijs van het product:
Artikelnummer: 070 Categorie: Tags: , ,

Extra informatie

Gewicht 0,0017 kg
Afwerking

De lasnaden worden geborsteld

Constructie

Hoekprofiel aan elkaar gekoppeld door middel van twee strippen aan het uiteinde.

Geschikt voor

Elektrische barbecue, Gasbarbecue, Kolenbarbecue, Rookoven

Las methode

Mig

Levertijd

Dit product wordt op bestelling gemaakt, na bestelling krijgt u een bevestiging met de geplande fabricagedatum. Houdt rekening met 2 tot 10 werkdagen.

Materiaal

RVS 304

Oriëntatie

De spijlen komen standaard in de richting van de langste maat, mocht u andere wensen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag.

Ruimte tussen de spijlen

10mm

Ruw materiaal

Hoekprofiel 15x15x2, Strip 25x3mm

Tolerantie's

Dit product kan +/- 0.5% afwijken van de opgegeven maat (met in maximale nauwkeurigheid van +/- 0.2 cm)

3 beoordelingen voor Argentijns RVS barbecue rooster

 1. Engel Kromhout van der Meer (geverifieerde eigenaar)

  Vrijdag kreeg ik geheel volgens afspraak mijn Argentijnse BBQ-rooster (http://www.bbqmakers.com/product/argentijns-rvs-barbecuerooster /) binnen. Het is zeker geen kleintje te noemen. 62 X 50 cm! Hierdoor was ik een klein beetje bang dat hij zou doorzakken vanwege de hitte.

  Er werd mij door Viktor Krabbenborg van BBQ-makers verzekerd dat er van kromtrekken geen sprake kon zijn want zij gebruikten immers hoogwaardig RVS-metaal. Soms moet je op je gevoel afgaan en dus werd de bestelling gedaan. En vrijdag binnen een week na betaling kreeg ik mijn BBQ-rooster binnen.

  Ik was blij verrast door de kwaliteit van het rooster. Degelijk en netjes gelast, en waar ik dan altijd op let is de afwerking. Zitten er geen scherpe randjes aan, want laten wij eerlijk zijn, een BBQ-feest mag natuurlijk niet bloederig eindigen doordat er allerlei scherpe randjes aan een BBQ-rooster zitten.

  Ook dit was niet het geval, de makers van het rooster hadden alle scherpe randjes weg gevijld!

  Dan het aspect; liggen de gelaste hoeklijnen niet te ver uit elkaar? Nee in geen geval, mooi evenwijdig uit elkaar en de hitte wordt door het hoogwaardige staal goed overgedragen.

  Of ik blij ben met mijn rooster en de manier van bestellen bij BBQ-makers, uhhh ja! Super blij.

  Een aanrader dus voor iedereen die BBQen serieus neemt. Wanneer je maar één of twee keer per jaar de BBQ-grilmeister uithangt nee dan ben je dit rooster niet waardig ? voor iemand die BBQen serieus neemt, ik zeg kopen dat rooster!

  BBQ-makers, bedankt voor de service.

 2. Werner

  levering ontvangen,
  bedankt voor de snelle en correcte regeling, ziet er perfect uit.

 3. Evert Welters (geverifieerde eigenaar)

  Vorig jaar het Argentijnse grill rooster gekocht en wekelijks gebruikt. Echt n top rooster. Op de goede manier gebruikt ( V-opening naar boven ) blijft het vlees veel malser dan op een draad rooster. Het sap en vet valt nu niet op het vuur maar helpt al pruttelend in de V mee het vlees te garen.
  Product werd super snel geleverd !!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *